No retalleu la nostra indignació!

Ahir dimecres, com tots sabeu, va haver-hi una concentració al vestíbul de l’hospital seguida d’una manifestació que va baixar pel carrer Sant Quintí fins arribar a la porta principal de l’antic hospital modernista. Van participar-hi centenars de treballadors. Un cop allí es va penjar una pancarta gegant des de la torre del rellotge en contra de les retallades, i els assistents varem decidir anar a gerència a protestar per la seva aplicació, i a demanar per enèsima vegada que compleixin amb la seva obligació garantint l’assistència al 100% (avui la sala d’urgències estava plena a vessar) i respectant els compromisos que tenen amb els treballadors.

torre rellotge

Dons be, a les dues hores de penjar la pancarta van donar l’ordre de treure-la per segrestar-la com han fet amb tota la resta i si això no fos prou a sobre per lo que sembla ho va haver de fer una empresa externa.

Sembla ser que no els agrada que els veïns sàpiguen el que esta passant a Sant Pau i per això ens han col·locat un panels informatius on pensen que a partir d’ ara penjarem l’ informació que hem de donar als treballador i usuaris. Van llestos. Per mes inri sembla ser que aquest panells informatiu han costat mes de 3000 euros. Dema xocolata per endolcir-nos la falta de paga extra, avui panells informatius per callar-nos la boca, que faran dema?

Sant pau en lluita.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s